Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Fjoertoer Dark Sky arrangement Oosterend: eten & wandelen


OOSTEREND - Restaurant de Heeren van der Schelling en verhalenjutter Eilandmeisje hebben speciaal voor jou een mooi arrangement in Oosterend op Terschelling samengesteld. Eerst heerlijk dineren in het restaurant waar ze je een 3-gangen lente-menu voorschotelen. Daarna met een goed gevulde maag de schoonheid van de duisternis te ontdekken tijdens Schemerwandeling Joon. Beide bekroond met Waddengoud.

Joon is Aasters - een Terschellinger dialect - voor avond. In de schemering, de fase tussen de dag en de nacht die in het verschiet ligt, wandel je als het ware de avond in. De Boschplaat is het eerste Dark Sky Park van Nederland. De duinen van Oosterend herbergen tal van verhalen, over zandverstuivingen, levende duinen, nachtjagers, drenkelingen, verdwenen akkers en meer.

  • Datum arrangement: vrijdag 6 april.
  • Aanvang is om 18.00 uur in restaurant De Heeren van der Schelling. Eigenaar en chef-kok Arno van Veen heeft mooie gerechten samengesteld, passend bij het voorjaar.
  • Na het 3-gangen diner ga je op eigen gelegenheid naar de parkeerplaats bij Heartbreak Hotel, strand Oosterend waar om 19.30 uur de schemerwandeling begint onder leiding van Marloes Fopma.
  • Dit arrangement is geschikt voor (jong)volwassenen. De wandeling is qua afstand ongeveer 2,5 kilometer door de duinen en duurt 2 uur. Een mooie warming-up voor de Fjoertoer
  • Prijs voor het arrangement is € 45,- per persoon (excl. drankjes). Betaling mag ter plaatse.
  • Diner en wandeling zijn ook los van elkaar te doen, 3- gangenmenu is dan € 33,50 en de wandeling € 17,50
  • Meer informatie of boeken bij Marloes: bel 0562-850817 of sms 06-15392930 of e-mail naar marloes@eilandmeisje.nl

 

Publicatiedatum: 27 maart 2018.
Foto: Restaurant Heeren van der Schelling (© Waddengoud)

Fjoertoer Dark Sky arrangement Oosterend: eten & wandelen
Vergroot deze afbeelding