Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk


GRONINGEN - Op vrijdag 15 juni a.s. organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop aan het Wad. De WaddenExpress, een Oldtimer VW bus uit 1969, neemt zes fotografen in spé mee van stad naar het Friese Paesens-Moddergat aan de Waddenzee. Aan, langs en óp de dijk leert Gerda de Voogd de deelnemers de fijne kneepjes van het fotografievak.

“We gaan voor het avondlicht, vandaar dat we rond 18.00 uur vertrekken vanaf de Grote Markt", aldus Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. “Om 19.00 uur staan we dan aan het Wad. Dit is qua sfeer (serene rust op het Wad in combinatie met laag water) en de zonsondergang het meest gunstige moment om te fotograferen". 

Het is niet de eerste keer dat beide bedrijven samenwerken. “Afgelopen jaar zijn we gestart met de fotografieworkshops aan het Wad, laat Kalsbeek weten. "We wilden iets nieuws, iets bijzonders, iets creatiefs en iets buiten. We nemen de creatieve buitenmens dan ook graag mee naar de meest bijzondere plek van onze provincie en misschien wel van Nederland, het Wad"

De tour van 15 juni is de vierde op rij in een reeks van zes. Er zijn op deze datum nog een aantal plaatsen beschikbaar. Zaterdag 1 september en donderdag 13 september staan de volgende twee Fotografieworkshops gepland.

De kosten voor deelname zijn € 85,00 per persoon. Dit is inclusief vervoer van stad naar Wad, fotografie workshop, koffie/thee/fris, luxe belegd broodje, koek en een ‘Wadwatertje’ na afloop. Duur van de tour is +/- 5 uren 

 

Publicatiedatum: 12 juni 2018.
Foto: © Tour de Wadden / Bas Meelker.

 

Fotografieworkshops bij zonsondergang vanaf de Waddenzeedijk

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding