Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Grote workshop vis fileren bij ‘tAiland Lauwersoog


LAUWERSOOG - De grote workshops vis fileren op de agenda 2019 van Goede Vissers/TS31 zijn bekend. Elke eerste zondag van de maand (uitgezonderd 5 mei), vindt deze plaats in de viswerkplaats van ‘tAiland Lauwersoog.

Grote workshop vis fileren ‘tAiland Lauwersoog

Tijdens een fileerdag ga je serieus aan de slag. Met goede uitleg en begeleiding is het oefenen en nog meer oefenen. De enige manier om echt handigheid in het fileren te krijgen is door het te doen. Je oefent met verschillende soorten rondvis en platvis.

Afhankelijk van de interesse van de groep kunnen de koppen en graten worden uitgekookt tot bouillon. Einde van de dag pak je de filets in vacuümzakken voor thuis. Je kan ze daarna als je wilt nog invriezen met een shock freezer.

  • Data: check alle data op wadvistiochten.nl
  • Prijs: €175,- per persoon, inclusief een gezamenlijke lunch, thee, koffie, limonade en onbeperkt drinkwater, gebruikte vis, ingrediënten en materialen.
  • Duur: 11:00-18:00 uur. 

Hoe kan ik de grote workshop vis fileren boeken?

Boeken kan via wadvistochten@goedevissers.nl. Of bel of kom langs bij ‘t Ailand Lauwersoog. Open vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00-19:00 uur.

Overige wadvistochten & workshops ‘tAiland Lauwersoog

De overige grote en kleine wadvistochten & workshops die ‘tAiland aanbiedt in 2019 maken zij medio maart/april bekend.

Tip! schrijf je in op de nieuwsbrief van 'tAiland Lauwersoog om niets te missen van al hun activiteiten en acties dit jaar.

 

 

Publicatiedatum: 28 januari 2019.
Foto: leren vis fileren in de gekoelde viswerkplaats a.k.a fileerlokaal van 'tAiland (© Waddengoud).

Grote workshop vis fileren bij ‘tAiland Lauwersoog
Vergroot deze afbeelding