Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Help jij mee het wadlopen voor Noordoost Friesland te behouden?


PAESENS - MODDERGAT - Stichting Oan ‘e dyk organiseert al 9 jaar lang wadlooptochten, waddenexcursies en rondritten met paard en wagen vanuit het historische kerklokaal aan de zeedijk in Paesens-Moddergat. Sinds 2010 heeft de stichting hiervoor het Waddengoud keurmerk gekregen.

De kerk wil het pand nu verkopen. Dit zou betekenen dat Oan ‘e dyk moet stoppen met hun activiteiten!  Gelukkig heeft zij de kans gekregen om het kerklokaal voor € 48.000,- over te nemen. De provincie en gemeente dragen € 12.500,- bij, maar daarmee is ze er nog niet. Met de kerk heeft de stichting een financieringsschema afgesproken. Voor 1 juli dient er € 20.000,- op tafel te liggen. Oan ‘e dyk komt nog een bedrag van €  7.500,- tekort. Daarom heeft de organisatie een crowdfundingcampagne gestart om dit te financieren. Jij kunt helpen het kerklokaal over te nemen! 

Hoe kun je helpen?
Je helpt Oan 'e dyk door één of meer tochten of excursies alvast te bestellen op www.crowdaboutnow.nl/oanedyk. Je krijgt dan een waardebon die je vrij kunt besteden wanneer jou het het beste uitkomt. Voor de crowdfundingactie heeft Oan ‘e dyk speciaal nieuwe activiteiten bedacht, zoals een historische waddentocht met een middeleeuwse maaltijd of een wadlooptocht naar Schiermonnikoog met een vaartocht op een garnalenschip.

Tip!: Je kunt ook een waddentocht cadeau doen.

Flash is required!

Wat doet  Oan 'e dyk intussen allemaal in Paesens-Moddergat, daar aan de zeedijk?

De activiteiten zijn nauw verbonden met het kerklokaal aan de dijk. Je kunt hier iedere dag terecht voor een wadlooptocht, rondrit of een waddenexcursie, eventueel gecombineerd met een maaltijd van waddenproducten. Behalve voor sportieve mensen is Oan 'e dyk gespecialiseerd in wadlopen met kinderen.

Bekijk het programma op www.oanedyk.nl. Ook kun je hen volgen op Facebook op Twitter of op ons Youtubekanaal.

Dankzij jou steun kunnen ze de wadlooptochten in het waddengebied vanuit Moddergat voortzetten!

Voor vragen kun je Oan 'e dyk bereiken via de e-mail en via de telefoon op 06 466 339 89.

 

Datum: 20 juni 2016.

Help jij mee het wadlopen voor Noordoost Friesland te behouden?

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding