Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Herberg ’t Korensant in top 4 Restaurant Week 2015


MOLENRIJ - Tijdens de Restaurant Week van 5 t/m 15 maart 2015 serveerden zo’n 1000 restaurants in Nederland een bijzonder 3-gangen menu voor slechts € 29,50. Herberg ’t Korensant in het Groningse Molenrij heeft ook meegedaan en is geëindigd op plaats 4 van Noord-Nederland. De scores zijn gebaseerd op recensies van gasten. Een zeer knappe prestatie.

Herberg ’t Korensant
’t Korensant is onlangs verhuisd naar het prachtige Landgoed Borg Verhildersum aan de Wierde 42 in Leens. Heerlijk dineren met uitzicht op de borg dat in de 14e eeuw werd gebouwd.

Er wordt ambachtelijk gekookt met als basis de seizoenen, duurzaamheid van regionale producten. Groenten, fruit en kruiden komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin.

Biologische geitenkaas van Waddengoudboerderijwinkel Pieterburen (zorgboerderij en kaasmakerij), rond en platvis uit Lauwersoog, schaal- en schelpdieren, paling uit Zoutkamp, Duindoornbessen, Marne mosterd, speltbier, Grünniger Lasagne, stilstaand ijs van rhododendron en Hollands drop, soms in moderne jasjes van algenbinders (moleculair koken) o.a. dooiers van appel maken uw verblijf tot een aangename verrassing op het Groninger Hogeland.

't Korensant is lid van Euro Toques en Slow food Nederland, onderscheiden door Michelin met een Bib Gourmand sinds 2004.

www.korensant.nl

Datum: 31 maart 2015.

Herberg ’t Korensant in top 4 Restaurant Week 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding