Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Klipper Wilhelmina als B&B te boeken in haven Harlingen


HARLINGEN - Deze winter ligt Klipper Wilhelmina in de haven van Harlingen en de laatste 2 weken van 2020 in de haven van Terschelling. Op dit moment mag de zeilende chartervaart niet varen door de aangescherpte coronaregels. Daarom kun je de Wilhelmina boeken als B&B. In de haven van Harlingen als startpunt van een bezoek aan één van de leukste havenstadjes van Nederland.

Omdat je logeert in een B&B kan Harriët Stalman van de Wilhelmina het ontbijt en diner voor je verzorgen. Op verzoek maakt Harriët heerlijke Hollandse maaltijden of culinaire diners. Horeca en diverse bezienswaardigheden zijn op moment gesloten, maar de stad bekijken kan of misschien zijn er leuke wandelroutes te doen. Harriët heeft vast leuke alternatieve tips voor je. Of gewoon lekker gezellig vertoeven aan boord en op het dek is natuurlijk ook prima.

Laatste 2 weken op Terschelling
De laatste 2 weken van 2020 ligt de klipper in de haven van Terschelling. Wil je daar de jaarwisseling doormaken, reserveer dan z.s.m. de veerboot in verband met de beperkte ruimte door Covid-19.

Meer info en reserveren? Kijk op www.wadgenieten.nl

Nieuwe reizen 2021
Klipper Wilhelmina heef tevens haar vaarreizen voor 2021 bekend gemaakt. Coronaproof kun je dan veilig genieten van de Waddenzee, Waddeneilanden en leuke kustdorpjes. Laten we hopen dat we corona volgend jaar grotendeels verslagen hebben, zodat we weer volop kunnen genieten van het Wad!

Voor de agenda 2021: kijk ook op www.wadgenieten.nl

 

Publicatiedatum: 10 november 2020.
Foto: Facebook Wilhelmina.

 

 

Klipper Wilhelmina als B&B te boeken in haven Harlingen
Vergroot deze afbeelding