Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied
Kookworkshop ‘Koken met zeewier’
GRONINGEN - Aanstaande donderdag 13 februari organiseert Janet Frieling van Waddengoudcatering Gekruid & Geroerd een kookworkshop Koken met zeewier in Groningen. Aan boord van een prachtige zeilklipper leert u diverse bereidingswijzen van verschillende soorten zeewieren kennen en maakt u verschillende recepten. U krijgt een speciaal receptenboekje mee naar huis.
Kookworkshop ‘Koken met zeewier’
- Datum: donderdag 13 februari.
- Tijd: 18.00 - 21.00 uur.
- Plaats: Groningen.
- Locatie: zeilklipper de Najade voor de Berlagebrug.
- Inclusief: maaltijd, dranken en receptenboekje.
- Prijs: € 35,- per persoon.
Recepten zeewier
Onder andere de volgende recepten leert u maken:
- Soep van zeewier.
- Zeewierboter.
- Harderfilet in de oven met algen-olijven tapenade.
- Geroosterd zeewier.
Ook is er een proeverij van zeespaghetti.
Voor meer info en boeken
- Gekruid & Geroerd, Janet Frieling, telefoon 06-10029518, e-mail: info@gekruid-en-geroerd.nl.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
Datum: 10 februari 2014.