Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Leer vegetarisch koken met Birgit Flüg


GRONINGEN - Birgit Flüg van Catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd en Stichting Animal Freedom organiseren ook in het najaar van 2016 weer een 2-tal kookcursussen ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Vlees is vaak standaard in een Nederlandse maaltijd, maar vleesvervangers missen vaak smaak en creativiteit. Birgit wil u graag een andere kijk daarop geven en u leren om te goochelen met smaken.

2 kookcursussen Vegetarisch Koken

  • Een dinsdagavondgroep op 25 oktober, 1, 15, 22 en 29 november 2016.
  • Een woensdagavondgroep op 26 oktober, 2, 16, 23 en 30 november 2016.
  • Tijd: 18.00 uur.
  • Adres: Clubhuis van de Doven, Munnekeholm 4 in Groningen.
  • Elke avond worden 10 tot 15 gerechten bereid in kleine groepjes. Alle recepten krijgt u mee naar huis. Partner, familie of vrienden mogen worden uitgenodigd voor een proeverij van de gecreëerde gerechten.
  • Prijs € 195,- (excl. drankjes).

Meer info & aanmelden bij Birgit Flüg.

Natuurlijke ingrediënten uit de regio
Birgit maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk uit de eigen regio. Dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, zakjes, potjes en pakjes. Haar recepten zijn zoveel mogelijk gebalanceerde menu’s, dus met voldoende voedingstoffen die het lichaam nodig heeft. Daarbij legt ze uit wat de rol is van eiwitten, vezels, (langzame) koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten in het lichaam en legt ze uit wat de ecologische voetprint is van de ingrediënten.

Ze wil bovenal het plezier in koken overbrengen en gezellig met elkaar bezig zijn.


Birgit Flüg op RTL 4

Flash is required!

 

Publicatiedatum: 10 oktober 2016.

Leer vegetarisch koken met Birgit Flüg
Vergroot deze afbeelding