Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Mariah Carey helpt Duo Drijfhout voor actie 3FM Serious Request


VLIELAND - Over 2 en halve week staat kerst al weer voor de deur. Voor veel radiostations reden om straks weer veel all-time kerstnummers ten gehore te brengen. En dan kan All I want for Christmas is you van Mariah Carey natuurlijk niet ontbreken. Als het aan het Vlielandse Duo Drijfhout ligt wel! Althans als er geen Drijfhoutse draai aan is gegeven.

Samen met collega Sjoerd van Vlieland laten Nils Koster en Ger Lamerus van Duo Drijfhout zich namelijk helemaal gaan en hebben het bekende kerstnummer op zijn Drijfhouts in een nieuw jasje gestoken. De volledige opbrengst van deze kerstsingle gaat naar 3FM Serious Request!

Download de kerstsingle

U kunt de kerstsingle op 3 manieren in uw bezit krijgen:

  1. Download de single voor slechts 2,55 euro. Het bedrag schenkt Drijfhout aan Serious Request.
  2. Maak een vrijwillige bijdrage op Kominactie.nl. Uw donatie gaat rechtstreeks naar Serious Request. Vervolgens stuurt Duo Drijfhout de single (mp3) per e-mail naar u toe.
  3. Download de single via iTunes.

Kerst cd
Ook hebben ze een aantal andere bekende kerstliedjes in een geheel nieuwe uitvoering gebracht. Deze nummers heeft Drijfhout samen met hun kerstsingle op cd uitgebracht. Ook leuk als geschenk voor Sinterklaas of kerst.

Bestel de kerst cd van Duo Drijfhout.
Prijs: 10 euro per stuk.


Datum: 22 november 2012

 

Mariah Carey helpt Duo Drijfhout voor actie 3FM Serious Request
Vergroot deze afbeelding