Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Martine’s Blog: Kuwait op Wieringen


Uit het blog van Martine van Villa Nieuwland:

De reservering die wij een paar weken geleden uit Kuwait kregen hield de gemoederen echter flink bezig. Kuwait op Wieringen, op zijn minst heel bijzonder. Zou het een sjeik zijn? En wat als hij Villa Nieuwland wilde kopen. Er stapte echter geen sjeik uit de taxi die de oprit van Villa Nieuwland opreed. In plaats daarvan kregen wij een chique gekleed echtpaar te gast.

Kamer Waterkeer werd vorsend aanschouwd. Kon ik de gasten voor Zeezoen niet afzeggen, want het formaat van Zeezoen voldeed meer aan de verwachtingen. “Waar was de strijkbout en waarom was er geen tandpasta op de kamer? Had Den Oever maar 3 restaurants?”

De moed zonk mij in de schoenen. Dit kon niet goed aflopen. Mijn gasten waren enorme hotelkamers met gouden kranen en bubbelbaden gewend. Hoe konden zij waardering opbrengen voor ons jaren dertig sanitair, de historische witjes en de terrazzo vloeren. En hoe zouden zij zichzelf drie dagen kunnen vermaken op dit verlaten plekje.

Het weer deed zijn best, de prachtigste zonsondergangen deden hun best en ik deed mijn best. De gasten leken warempel niet eens ongelukkig. Toch was ik bang voor de onvermijdelijke review, die gekoppeld is aan de boeking site. Vandaag stond het erop. Ik kan weer slapen. Met dank aan de magie van Wieringen!

“Amazing place. Beautiful location full of peace and tranquility! The owner Mrs Martine was also very helpful and made our stay comfortable. Highly recommended for anyone who likes the offbeat path. Its a very secluded place with a beautiful landscape all around. Anytime we go back to the Netherlands we will surely stay there again.”


Den Oever, 9 juli 2014

Martine

 

Datum: 23 juli 2014.

Martine’s Blog: Kuwait op Wieringen

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding