Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Nationale Restaurant Week 2015: De Zwarte Haan doet mee


SINT JACOBIPAROCHIE - Een bijzonder 3-gangen menu bij 1000 toprestaurants in Nederland voor slechts € 27,50 of € 22,50. Dat is de Restaurant Week van 5 t/m 15 maart 2015. Waddengoudrestaurant De Zwarte Haan aan de Friese zeedijk nabij Sint Jacobiparochie doet mee. Reserveer snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Tip! Dagje Noard-Fryslân Bûtendyks
Restaurant De Zwarte Haan is gelegen in een monumentale boerderij aan de voet van de zeedijk. Naast lekker eten, geniet u hier ook van rust, ruimte en natuur. Hier achter de zeedijk  begint één van Europa ‘s grootste kwelders Noard-Fryslân Bûtendyks dat helemaal doorloopt tot aan Holwerd. Staand op de dijk en bij helder weer kunt u Ameland en haar vuurtoren goed zien. Landinwaarts ziet u het prachtige landschap vol weilanden en dorpjes tot zover de horizon reikt.

In de regio bij Hallum ligt ook het nieuwe Kweldercentrum Noarderleech. Vorig jaar opgericht en vanaf de opening heeft dit centrum ook Waddengoud gekregen voor haar activiteiten. Leuk om vooraf aan het diner een bezoekje te brengen aan het kweldercentrum.

Datum: 3 maart 2015.

Nationale Restaurant Week 2015: De Zwarte Haan doet mee
Vergroot deze afbeelding