Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Ondernemers Noordoost Fryslân ontdekken eigen regio


SURHUISTERVEEN - Maandag 18 januari organiseert Stichting RegioMarketing en Toerisme een busreis voor toeristische ondernemers in Noordoost Fryslân. Hiermee krijgen hoteliers, restauranthouders, campingeigenaren en andere aan toerisme gelieerde ondernemers de kans om hun eigen regio nog beter te leren kennen. De bustour start om 09.00 uur en eindigt om 20.00 uur. 

Rustpunten
De reis zal onder andere gaan langs het Nationaal Park De Alde Feanen, het Skûtsjemuseum in Earnewâld, Werelderfgoed Waddenzee, Kweldercentrum Noarderleech en Bonifatiuskapel Dokkum. Tijdens de diverse stops krijgen deelnemers een rondleiding en waardevolle informatie.

Deze kennis kunnen ondernemers gebruiken om hun gasten nog beter te informeren over hetgeen er in Noordoost Friesland te doen. ,,Als je het zelf hebt ervaren, kun je er meer en vooral ook enthousiaster over vertellen,’’ licht coördinator Elizabeth Pilat toe. ,,Vorig jaar hebben we deze activiteit voor het eerst aangeboden en dit was toen een groot succes. Natuurlijk vanwege de interessante route, maar ook omdat ondernemers een dag lang met elkaar in de bus zitten. Dan leer je elkaar echt beter kennen.’’

Aanmelden t/m 13 januari 2016
Ondernemers kunnen zich voor deze bustour aanmelden tot en met 13 januari via info@rmtnof.nl. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €45,-. Hiervan worden alle maaltijden en entreeprijzen betaald. 

Lees meer over de busreis NO-Fryslân

 

Datum: 7 januari 2016.

Ondernemers Noordoost Fryslân ontdekken eigen regio
Vergroot deze afbeelding