Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Ook Samuel Levie roept op Fileerlokaal ’t Ailand te steunen


LAUWERSOOG - Eerder dit jaar heeft Slow Food oprichter Carlo Petrini al opgeroepen om het crowdfundingproject van Fileerlokaal ’t Ailand te steunen. Ook Samuel Levie, oprichter van YFM & mede-eigenaar van worstenmakerij Brandt & Levie, heeft opgeroepen om het initiatief te steunen. 

In één van zijn wekelijkse columns in Het Parool van agelopen maand schrijft hij onder andere over het leven van Goede Vissers Jan en Barbara Geertsema, hun visserij op het Wad, hun verbondenheid met Amsterdam en hun nieuwe project ‘Fileerlokaal ’t Ailand’. Over hardwerken, feestjes (Jan in leren broek, Barbara in zeemeerminpak) en over dat ze veel voor anderen over hebben. Zoals dat ze van de overgebleven vis van de Noordermarkt in Amsterdam iedere week een maaltijd koken voor vrienden en minderbedeelden. “Maar nu kunnen we iets voor ze terugdoen om hun droom, het fileerlokaal, te verwezenlijken”, noemt Samuel in zijn column en roept op hen te steunen.


Volg de oproep van Samuel en help Jan en Barbara
Vissers Jan en Barbara zijn bezig met de realisatie van Fileerlokaal ’t Ailand, waar diverse workshops vis fileren en bereiden zullen plaatsvinden. Tevens moet het een ontmoetingsplek worden voor visliefhebber en visser en als startpunt voor prachtige wadvistochten.

121 mensen steunen nu het fileerlokaal. Jan en Barbara vragen ook uw hulp.

Koop alvast een workshop of wadvistocht in de voorverkoop op www.crowdaboutnow.nl/tailand en u helpt mee het fileerlokaal te realiseren. 

 

 

Datum: 10 april 2015.

Ook Samuel Levie roept op Fileerlokaal ’t Ailand te steunen

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding