Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Presentatie nieuwe CD ‘Wantij’ van Duo Drijfhout


VLIELAND - Op zaterdag 24 maart 2018 presenteert het Vlielandse folkduo Drijfhout zijn nieuwe cd ‘Wantij’ in galerie de Reddingbootschuur op Vlieland. Het duo Nils Koster en Ger Lamerus heeeft voor de cd nieuwe maritieme muziek opgenomen met invloeden uit Engeland, Schotland, Bretagne, Vlaanderen, Amerika en natuurlijk uit de eigen regio.

Verschillende muziekstromingen in de maritieme folkmuziek komen hier samen. Net als het 'Wantij', wat de plek is rond eilanden waar getijden en stromingen samen komen. 

Tijdens de cd-presentatie zijn er ook een gastoptredens met Jan Wim Cupido op sousafoon, Niek Strous op trompet en Femke Huijboom op saxofoon. Zij spelen een aantal van de nieuwe nummers van Drijfhout.

De cd-presentatie begint om 20.30 uur. De toegang is gratis, reserveren is gewenst, want er is beperkt plek. Reserveren kan via info@drijfhout-vlieland.nl of 06-21511618. 

Waar is de cd Wantij van Duo Drijfhout te koop?

‘Wantij’ is vanaf 24 maart verkrijgbaar bij optredens en in de webwinkel van Drijfhout: www.drijfhout-vlieland.nl

Theatervoorstelling ‘Drijfhout, met een korreltje zout’

Vanaf komende week speelt Drijfhout ook weer wekelijks in theater Podium Vlieland. In hun voorstelling “Drijfhout, met een korreltje zout” spelen ze veel muziek van de nieuwe cd, maar ook oude vertrouwde liedjes. De voorstelling is te zien op elke woensdagavond van 20.30 uur in Podium Vlieland. Reserveren kan door te mailen naar info@drijfhout-vlieland.nl

Duo Drijfhout

Drijfhout bestaat uit Ger Lamerus en Nils Koster. Begeleidend op gitaar, viool, trekzak en mandoline zingt het duo over de zee, het leven aan boord, gestrande schepen en het jutten langs de kusten. Vrolijke liederen en sterke verhalen. Drijfhout geeft wekelijks  concerten in Podium Vlieland en galerie de Reddingbootschuur. 

 

 

Publicatiedatum: 20 maart 2018.
Foto: Duo Drijfhout.

Presentatie nieuwe CD ‘Wantij’ van Duo Drijfhout
Vergroot deze afbeelding