Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Puur Lof Zang Den Helder: culinair en muzikaal genieten


DEN HELDER - Ben Kribben van Van Dikhout en Jeroen de Rijke organiseren a.s. zaterdag en zondag 30 november en 1 december de voorstelling Puur Lof Zang. Onder het genot van verschillende amuses (plus passende wijnen) en muziek wordt u mee op culinaire en muzikale reis genomen. U ontdekt daarbij de inspiratiebron achter de muzikanten en de chefkoks. Puur Lof Zang vindt plaats in Schouwburg De Kampanje in Den Helder.

De hoofdrolspelers van deze voorstelling vertellen u in een intieme ‘MTV-unplugged’-sfeer over hun inspiratie achter ‘de song’ en ‘de dish’.

Dit zijn de hoofdrolspelers van aankomend weekend:

  • chef-kok Timo de Vries van restaurant Kade 60 in Den Helder;
  • chef-kok Marcel Boshoven van restaurant De Kampanje in Den Helder;
  • chef-kok Saskia van Coevorden van restaurant De Werf in Den Helder (serveren Waddengoud gecertificeerd Texels lamsvlees);
  • slager Gert-Jan Wit van Waddengoud gecertificeerde Keurslagerij Wit & Wit in Den Helder;
  • food-artist René Veuger;
  • Helderse gastmuzikant Frans Lewakabessy;
  • muzikant Ben Kribben van Van Dik Hout en BenK & De Dominators.

Bestel tickets

Inspiratie achter Puur Lof Zang
Twee mannen, beiden afkomstig uit Den Helder kwamen elkaar na jaren zwerven weer eens tegen en kregen een boeiend gesprek over het leven. Ben Kribben zit in de muziekwereld (Van Dik Hout, BenK & De Dominators) en Jeroen de Rijke organiseert culinaire en culture evenementen.

Een prachtige voorstelling ontsprong uit hun beider passies en ideeën: Puur Lof Zang. Een voorstelling waarbij kijken, proeven & inspiratie, passie & hartstocht op culinair en muzikaal gebied centraal staan.

De eerste editie in Breda was een laaiend succes. Nu komen ze terug naar hun Helderse roots en brengen dit concept in samenwerking met Schouwburg De Kampanje.

Flash is required!

 


Datum: 26 november 2013.

Puur Lof Zang Den Helder: culinair en muzikaal genieten
Vergroot deze afbeelding