Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Puur Terschelling is het ‘Leukste uitje van Friesland 2018’


TERSCHELLING - Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Friesland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Friesland 2018’. Vertegenwoordigers van Puur Terschelling  ontvingen de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Het attractiepark Duinen Zathe in Appelscha kreeg de zilveren award en Kinderboerderij De Naturij in Drachten de bronzen award. 

100.000 ANWB-leden brengen stem uit

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar is de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht. 

Puur Terschelling in Terschelling-Oosterend scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. 

Leukste uitje

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje of avondje uit of weekendje weg vindt. 

 

Publicatiedatum: 11 januari 2018.
Foto: © Puur Terschelling.

 

Puur Terschelling is het ‘Leukste uitje van Friesland 2018’

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding