Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Puur Terschelling mag Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen


OOSTEREND-TERSCHELLING - Met grote trots mag Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend de Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen. Een bijzondere vlag of logo die meestal gebruikt mag worden door non-profit organisaties die aan strenge criteria voldoen. Ook Waddengoud is gerechtigd het logo van Werelderfgoed Waddenzee te gebruiken in hun communicatie-uitingen gelinkt aan natuur.

Puur Terschelling is, samen met Hotel Schylge, het eerste Terschellinger bedrijf die de Waddenzee Werelderfgoed vlag mag uitdragen. Puur Terschelling vindt deze vlaguiting een toegevoegde waarde om bij de Waddenzee gevestigd te zijn en willen dit graag onder de aandacht brengen bij haar eilandgasten. 

Puur Terschelling neemt hun gasten graag mee naar het Werelderfgoed tijdens verschillende educatieve huifkartochten en wadlooptochten om deze natuurelementen, te zien, ruiken, horen, proeven en beleven. “Het duurzame toerisme biedt vele kansen voor de toekomst, die wij zullen benutten. Belangrijk vinden wij samenwerking tussen toeristische branche en de overheden om het gebied ook te behouden voor de toekomst”, aldus Danielle Bierema van Puur Terschelling.

 

 

Publicatiedatum: 12 augustus 2016.

Puur Terschelling mag Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen
Vergroot deze afbeelding