Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Succesvolle live stream concerten en voorstellingen Andledon


DEN ANDEL – Afgelopen maand hebben naar schatting 300 tot 400 mensen gekeken naar de door Cultuurerf Andledon te Den Andel georganiseerde eerste live stream van het soloconcert van Annemarie de Bie (Celtann). De lovende reacties, ten dele afkomstig van ver buiten de grenzen van het Hogeland, hebben Andledon doen besluiten live streaming verder te gaan ontwikkelen.

Zondag 19 april om 15.30 uur staat het volgende liveconcert via YouTube gepland van muzikant Gitarist en zanger Steve Dewar.

Bekijk het concert op de Livestreem Andledon

Gitarist en zanger Steve Dewar is van de Keltische Folkband The Assassenachs. Die zondag solo op het podium. Meezingers, luistersongs en wellicht lukt het je een dansje te doen. Je kent het repertoire. Zo niet, come and find out! 

Door de maatregelen in verband met de uitbraak van het Coronavirus is het zoals bekend niet meer mogelijk om live voorstellingen met publiek te organiseren. Voor veel onafhankelijke muzikanten en podia vervalt daardoor een belangrijke bron van inkomsten. Hoewel ook de komende periode in vele opzichten erg onzeker zal verlopen, heeft Andledon besloten zoveel mogelijk door te blijven gaan op dit pad. De vele positieve reacties hebben laten zien dat het initiatief zeer op prijs is gesteld en dat het heeft geleid tot broodnodige afleiding in moeilijke tijden.

 

Publicatiedatum: 9 april 2020.
Foto: © Andledon.

Succesvolle live stream concerten en voorstellingen Andledon

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding