Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Texels lamsvlees voor Kerst? Slager Goënga bezorgt overal in NL


TEXEL - De Texelse Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel bezorgt het Echt Texels lamsvlees door heel Nederland. Bestel het lamsvlees op www.texelsbestellen.nl.

Vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland. Houd wel rekening met de kerstdrukte, dus het is aan te raden om op tijd te bestellen.

Webwinkel Texels lamsvlees
Meer dan 10 jaar geleden is Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel de webwinkel voor Echt Texels lamsvlees gestart. Om de vaste Texelgangers ook thuis van Echt Texels lamsvlees te laten genieten. Het bleek een succes en Goënga heeft inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd van vooral liefhebbers van Texel en lekker eten.

En vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland, mits op tijd besteld. En geen account met inlogcodes nodig. Heel simpel. 

“Elk jaar krijgen we er nieuwe webklanten bij, maar een aantal vaste klanten laten gek genoeg de webwinkel nog het liefste links liggen. Bij hen is de liefde voor Texel zó groot dat ze speciaal naar Texel komen om ons Texels lamsvlees gewoon bij ons in de slagerij te kopen. En dat gebeurt regelmatig. Voor hen is het weer een reden om er tegelijkertijd een kort verblijf op Texel aan vast te plakken”, vertelt eigenaar Minne Goënga.

Bestel Texels lamsvlees op www.texelsbestellen.nl 

Verpakking
Het lamsvlees gaat in speciale tempexdozen met gekoelde gelpacks. Voor de wat grotere bestellingen gebruikt Goënga een speciale isolatiezak in een kartonnen doos. Op den duur wil Goënga helemaal over op die zakken, want het materiaal is gemakkelijk her te gebruiken. De volgende dag levert TNT Post de bestelling koel en dagvers overal in Nederland.

Horeca
Ook horecabedrijven kunnen via de webwinkel Echt Texels lamsvlees bestellen. 

Meer informatie
Voor meer info over de webwinkel kunt u contact opnemen met Specialiteitenslagerij Goënga.

Slagerij Goenga
De Naal 1
1797 AX Den Hoorn - Texel
T: 0222-319252
I: www.texelsbestellen.nl
E: winkel@goenga.comDatum: 11 december 2018.
Foto: Specialiteitenslagerij Goënga (© Goënga).

 

Texels lamsvlees voor Kerst? Slager Goënga bezorgt overal in NL

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding