Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Veltman Vis Service op HorecaEvenTT in Assen


HARLINGEN / ASSEN - De 8e editie van het HorecaEvenTT in Assen vindt plaats op maandag 9 februari t/m woensdag 11 februari 2015. Veltman Vis Service uit Harlingen is samen met Goede Vis op de kaart van de Viswijzer van de partij. Veltman Vis Service levert dagverse vis aan de horeca, bedrijven en instellingen in heel Nederland. Het Harlinger bedrijf is Waddengoud gecertificeerd en levert afhankelijk van het seizoen verse kokkels, oesters, scheermessen, harder en zeebaars met het Waddengoud keurmerk. 

Veltman Vis Service
Jan en Gerlofke Schuil staan aan het roer bij Veltman Vis Service. De visserij is Jan Schuil met de paplepel ingegoten. Zijn opa, Jan van der Veen, was binnenvisser in het Friese Gaastmeer en viste op paling en snoekbaars. Met dezelfde passie voor vis is Jan Schuil op zijn 18ᵉ al begonnen met verkoop van vis aan de horeca. Later richtte hij Veltman Vis Service op.

Waar ooit begonnen is met één koelcel, een diepvries en een busje, levert de visgroothandel nu meer dan 500 verschillende visproducten aan diverse bedrijven en heeft zelfs een eigen rokerij. Vorig jaar is er bij Veltman Vis Service nog flink verbouwd en een stuk aangebouwd.

Veltman Vis heeft ook de expertise in huis om goed mee te denken met de klant. Van het adviseren in vissoorten tot het samenstellen van de menukaart.

Veltman Vis Service levert ondermeer diverse vis, schaal- en schelpdieren afkomstig van kleinschalige en ambachtelijke vissers uit het Waddengebied die vissen volgens de Waddengoud-richtlijnen. Hiervoor heeft Veltman Vis in 2011 het Waddengoud keurmerk gekregen.

Meer info: www.veltmanvis.nl

HorecaEvenTT
De horecabeurs HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs waar producenten, dienstverleners, groothandels gericht op de horeca zich presenteren. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. 

Gratis toegangskaarten
Bent u geïnteresseerd in de visproducten van Veltman Vis? Dan bent u van harte welkom in de stand van Veltman Vis op het HorecaEvenTT. U kunt hiervoor gratis toegangskaarten krijgen door te bellen naar Veltman Vis. 

Veltman Vis Service BV
Industrieweg 18
8861 VH Harlingen
T: 0517-418338


Datum: 5 februari 2015.

Veltman Vis Service op HorecaEvenTT in Assen
Vergroot deze afbeelding