Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Waddengoud bedrijven organiseren Texelse Whisky-Diner: Sunday-roast


TEXEL - Zondag 8 maart 2020 organiseren Joscha Schoots van Landgoed De Bonte Belevenis, culinair onderneemster Annette van Ruitenburg en Sabien Bosman van STAALcatering een Sunday-roast met een Texels whisky-arrangement, -proeverij en – rondleiding. Met diverse Texelse producten op het menu. Van 16.00 tot 20.00 bij De Bonte belevenis bij Den Hoorn op Texel.

Sunday-roast menu
  • amuse van waddengarnalen met whiskysaus, ossenstaartsoep;
  • tussengerecht: afgelakte ganzenborst;
  • hoofdgerecht: een ribstuk (van duinrunderen), zilte aardappels en groente;
  • nagerecht: Texelse kaas met whisky-gelei en een grote Triffle.
  • Inloop vanaf 16.00 uur, start programma 16.30 uur, einde 20.00 uur (je kunt de boot van 20.00 of 21.00 uur nog halen)

Kosten voor menu, proeverij en whisky-arrangement 55 euro.
Graag reserveren: info@staalcatering.nl of bel Sabien 06-55740685.

 


Publicatiedatum: 28 februari 2020.
Foto rechtsboven: Hans Braxmeier via Pixabay.

 

Waddengoud bedrijven organiseren Texelse Whisky-Diner: Sunday-roast

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding