Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Waddengoud volop aanwezig op toeristische markt Hoogeland


WARFFUM - Begin april heeft in het Openluchtmuseum in Warffum de toeristische informatiemarkt voor ondernemers in het Hoogeland plaatsgevonden. Een manier voor al deze ondernemers actief op gebied van toerisme om te netwerken, info en ideeën uit te wisselen en om eventuele samenwerkingen aan te gaan. Diverse Waddengoud gecertificeerde bedrijven en Waddengoud zelf waren aanwezig. Een geslaagde dag.

Waddenhoes gastenverblijven uit Pieterburen, B&B Stee & Stoetje uit Warffum, spelt en witte aalbesproducten van Landgoud uit Kloosterburen en fotograaf Hans Sas uit Warfhuizen gaven acte de presence. En natuurlijk gaf Waddengoud aandacht aan andere gecertificeerde bedrijven die niet aanwezig konden zijn.

Allemaal in de prachtige ambiance van het Openluchtmuseum Het Hoogeland. Een museum die het woon- en werkleven van 100 jaar geleden op het Groningse platteland toont.

Infomarkt overgewaaid uit Frankrijk
Het idee voor deze informatiemarkt is overgewaaid uit Frankrijk. Dini van de Ven, de nieuwe uitbaatster van De Energiek in Wehe den Hoorn, heeft daar zelf ervaren dat zo’n markt een goede manier is om de samenwerking tussen de ondernemers in de toeristische en recreatiebranche te verbeteren.


Datum: 4 april 2014.

Waddengoud volop aanwezig op toeristische markt Hoogeland
Vergroot deze afbeelding