Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Waddenvis thuisbezorgd


HARLINGEN - Het Waddenvisseizoen begint binnenkort weer. Verras familie of vrienden met een mooi seizoensmenu op tafel met vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee. En deze zeevruchten uit de eigen achtertuin in huis halen kan héél gemakkelijk via de webwinkel eetvis.nl van Veltman Visservice in Harlingen. Vóór 12 uur besteld is morgen dagverse vis in huis.

Bekijk het huidige aanbod Waddengoud vis op eetvis.nl

Eetvis.nl
Veltman Vis is sinds 2011 Waddengoud gecertificeerd voor de verkoop van diverse vis, schaal- en schelpdieren uit het Waddengebied. Deze vis is afkomstig van kleinschalige kustvissers die vissen onder de richtlijnen van Waddengoud: ambachtelijk en rekening houdend met natuur en landschap. Vis brengen ze snel aan wal, zodat onder andere Veltman Vis het dagvers kan verkopen. En sinds enkele jaren doen ze dat ook direct aan de consument, zodat de Waddenvis binnen 24 uur kakelvers geleverd kan worden overal in Nederland. 

Daarnaast kunnen visliefhebbers ook een 500-tal andere vissoorten van Veltman Vis via eetvis.nl bestellen.

Vis voor groothandelsprijzen
Voor de consument rekent Veltman Vis gewoon groothandelsprijzen. Dus dat betekent ook nog eens vis voor een goedkopere prijs dan in de winkel of in de horeca.

Koel en vers geleverd in speciaal gekoelde EPS box
Om de vis 24 uur koel en dagvers te houden verwerkt, verpakt en verzendt Veltman Vis de bestelling direct na de aanvoer vanaf zee. De bestelling wordt de dag voor levering gevacümeerd en ingepakt in een waterdichte EPS Box. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om de producten beschermd en geïsoleerd te vervoeren. Speciale ice packs houden de inhoud 24 uur lang op een lage temperatuur, zodat de vis koel en vers aan huis wordt afgeleverd.

En deze dozen zijn ook nog eens ecologisch verantwoord, omdat ze gerecycled kunnen worden. 

Datum: 14 april 2017.
Foto: Hardervisser Max Hogerman levert harders aan Veltman Visservice.

Waddenvis thuisbezorgd

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding