Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Win een culinaire zeiltocht ‘Proef de Wadden’ van zeilschip Excelsior


HARLINGEN - Het 111 jaar oude Waddengoud gecertificeerde zeilschip Excelsior van Chris en Jana Buck uit Harlingen vaart dit voorjaar een aantal dag- en meerdaagse culinaire zeiltochten ‘Proef de Wadden’ op het Werelderfgoed Waddenzee. Dit doen zij in samenwerking met Waddengoud Goede Vissers Jan en Barbara Geertsema van de TS31 Internos.

U kunt een dagtocht voor 1 persoon ter waarde van €85,- winnen. Hoe?

  • Via twitter exact de volgende tekst tweeten: Win een culinaire zeiltocht ‘Proef de Wadden’ van @zeilenexcelsior! Kans maken? Retweet en volg @Waddengoud. Actie loopt t/m 15 april 2012.
  • Volger van @Waddengoud worden. Of u bent reeds volger. 

Alleen als u bovenstaande punten hebt uitgevoerd, maakt u kans op deze fantastische reis. De actie loopt t/m 15 april 2012. Hierna loten we uit alle kanshebbers één winnaar. Waddengoud maakt tot uiterlijk 2 weken na 15 april de winnaar bekend.

Zeiltocht ‘Proef de Wadden’
U stapt bij de Excelsior aan boord voor een zeilreis met proeverij op de Waddenzee. Onder bollende zeilen worden kleine versnaperingen als gerookte biet, ongepelde garnalen, gezouten harder en huisgemaakte noga met cranberry geserveerd. Eerlijke ingrediënten, van lokale boeren en vissers, vormen de basis voor een aantal kleine gerechten die u kennis laten maken met de smaken van het Wad.

De Goede Vissers vissen met aandacht voor hun omgeving en maken gebruik van oude vismethodes die bijdragen aan gezonde visbestanden. Het vangstgebied van de vissers is voor de zeilschepen een prachtig vaargebied. In de voorjaarsmaanden vaart de Excelsior dan ook verschillende dagtochten met aandacht voor al het lekkers van het Wad.

De dagtochten worden gevaren vanuit Harlingen op:

  • zondag 22 april 2012;
  • zaterdag 12 mei 2012.

Bent u geen winnaar? Dan is er nog plaats voor u. Voor €85,- per persoon zeilt u een dag mee met de Excelsior verzorgd met verschillende gerechten van het Wad.

Meer informatie over het arrangement en het menu op: www.zeilschipexcelsior.nl

 

Win een culinaire zeiltocht ‘Proef de Wadden’ van zeilschip Excelsior

Nieuwsbrief ontvangen?

Lees de artikelen via e-mail.
Meld u nu aan!

 
Vergroot deze afbeelding