Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Workshop Vilten & Zeefdruk en overnachting bij Groede en Finisterè


TERSCHELLING - Op 27 en 28 februari 2016 vindt de Workshop Vilten & Zeefdrukken plaats op Terschelling. Deelnemers aan de workshop krijgen bij een overnachting in Appartementenboerderijen Groede en Finistère in Waddengouddorp Oosterend 20% korting.

Boek uw verblijf bij Groede of Finistère


Workshop Vilten & Zeefdrukken
Tijdens deze workshop gaat u naast vilten en zeefdrukken ook lekker uitwaaien op het eiland en strandjutten. Creativiteit en beleving in één. ‘Vilten op Terschelling’ en de ‘Inspiratiemotor’ organiseren de workshop.

Lees meer over de workshop op de facebookpagina van de organisatoren.


Waddengouddorp Oosterend

Oosterend is het authentiekste dorp van Terschelling. Liggend aan de oostkant van het eiland grenst het pittoreske dorpje aan het uitgestrekte Europese Natuurreservaat De Boschplaat waar de natuur nog ongestoord haar gang gaat, waar wadvogels broeden en uitrusten, en de zee nog vrij spel heeft en kwelders overspoelt.

Aan de noordkant omarmen duinvalleien en het Noordzeestrand Oosterend. Aan de zuidkant liggen de vogelrijke polder en de Waddenzeedijk met daarachter het Werelderfgoed Waddenzee.

Donkerste sterrenhemels van de wereld
Heeft u ooit een nachtelijke hemel gezien waarin het wemelt van de sterren? In Oosterend kan dat! Als één van de weinige plekken in Europa zijn de nachten bij Oosterend en De Boschplaat nog echt pikkedonker, omdat men hier weinig last heeft van menselijke lichtbronnen. Hierdoor kunt u ‘s nachts bij helder weer genieten van een prachtige sterrenhemel, zoals het ooit overal op aarde was. Een indrukwekkende gebeurtenis. 

Persoonlijk gastheerschap
Om deze sterke band met de natuur te behouden en zelfs te versterken, houden de bedrijven in Oosterend erg veel rekening met de natuur. Het zijn uitstekende gastheren en -vrouwen en laten u graag genieten van de mooiste plekjes in het dorp, de natuur en het landschap.  Zij presenteren u het Waddengoud dorp Oosterend. 


Publicatiedatum: 29 januari 2016.
Foto: opening Waddengouddorp Oosterend op Kaapsdune in mei 2015.

Workshop Vilten & Zeefdruk en overnachting bij Groede en Finisterè
Vergroot deze afbeelding