Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Zaterdag 8 juni 2019: opening boerderijwinkel Frisian Angus in Anjum


ANJUM - Veehouderij Frisian Angus in Anjum heeft vorig jaar het Waddengoud streekkeurmerk gekregen. Het bedrijf van Folkert van der Zee heeft voor het rundvlees van het ras Black Angus het keurmerk gekregen. Zaterdag 8 juni 2019 openen zij van 14.00-17.00 uur hun boerderijwinkel Frisian Angus aan de Boltawei 8 in Anjum.

In de boerderijwinkel verkopen ze het eigen rundvlees. Verder liggen er kaas, streekproducten en diverse cadeaupakketten in de schappen. Tijdens de opening houdt een cateringbedrijf een proeverij van het Black Angus rundvlees. Ook is de stal open voor bezichtiging en kun je de koeien van dichtbij bewonderen.

Frisian Angus rundvlees
Frisian Angus koeien beweiden zomerdaags de Bantpolder in het Nationaal Park Lauwersmeer. Een grote diversiteit aan kruiden en gewassen vormt de maaltijd voor de koeien. De kalveren zogen bij de moeder en groeien op in de kudde. Alleen in de winter staan de koeien op stal. Frisian Angus is een kleinschalige veehouderij in Anjum. Het vlees is geheel vrij van antibiotica, e-nummers en andere toevoegingen.

www.frisian-angus.nlPublicatiedatum: 3 juni 2019.
Foto: © Frisian Angus.

 

Zaterdag 8 juni 2019: opening boerderijwinkel Frisian Angus in Anjum
Vergroot deze afbeelding