Nieuws van de WaddenWaddengoud: keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied

Zorgboerderij Pieterburen maakt bio geitenkaas met zeekraal, zeewier en truffels


BROEK - In het plaatsje Broek (nabij Pieterburen) is Zorgboerderij Pieterburen gestart met het maken van 3 bijzondere biologische geitenkazen: geitenkaas met zeekraal, geitenkaas met zeewier en geitenkaas met truffels uit Istriƫ. Vanaf heden zijn deze biologische geitenkazen met al hun bestaande smaken te koop in de Waddengoud boerderijwinkel op het erf.

Kaasmakerij
De zorgboerderij maakt voornamelijk pondskaasjes en kilokazen in de smaken naturel, komijn, brandnetel, knoflook-ui, Italiaanse kruiden en fenegriek. De kazen met Waddengoud keurmerk worden verkocht in de eigen Waddengoud gecertificeerde boerderijwinkel, maar zij leveren ook aan de groothandel, restaurants en winkels.

Zorgboerderij Pieterburen
Op de zorgboerderij wonen en werken mensen met een beperking. Zij voeren en verzorgen de dieren, melken de geiten en maken de overheerlijke Waddengoud biologische geitenkaas in de eigen kaasmakerij.

Waddengoud boerderijwinkel
Ook runnen ze de Waddengoud boerderijwinkel op het erf. Hier kun je de eigen geitenkaas proeven en kopen en voor vele andere Waddenproducten kun je er terecht. De boerderijwinkel heeft achterin een glazen wand waar je kunt kijken hoe de mensen van de boerderij de kaas maken.

Bon voor gratis toegang voor het gehele gezin
Download de flyer en de bon voor gratis toegang op de zorgboerderij.

 


Adres
Zorgboerderij Pieterburen
Broeksterweg 24
9968 TJ Pieterburen (Broek)
T: 06-83442091
www.zorgboerderijpieterburen.vpweb.nlPublicatiedatum: 23 oktober 2017

Zorgboerderij Pieterburen maakt bio geitenkaas met zeekraal, zeewier en truffels
Vergroot deze afbeelding